0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci200coadaizvoruluiLiga 4 / O știre care vine să confirme ceea ce am susținut de vreo 2-3 ani, că Liga a 4-a are prea multe echipe! Un campionat cu cel mult 16 echipe, dacă nu cumva 14. Ținând cont de condițiile impuse de regulament, ar fi cel mai bine pentru fotbalul dâmbovițean! Ei bine, se pare că încă una dintre competitoare așteaptă la... cotitură, retragerea!



De ce spunem... cotitură? Pentru simplu fapt că CS Coada Izovorului - echipa care s-ar părea că a ales să se retragă din campionat, ar aștepta decizia CCD - în urma contestației depuse după meciul cu Progresul Mătăsaru (n.r. - scor 0-7), după care va lua o decizie definitivă. În plus, Coada Izvorului mizează și pe cele 3 puncte care ar urma să le primească astăzi, în urma retragerii Petrolului Târgoviște! Oricum, așteptăm un punct de vedere din partea clubului, altfel știrea fiind una neoficială. 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii