0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

rotaruok2019Chiar dacă a ratat titlul de cammpioană județeană și implicit barajul de promovare în Liga a 3-a, Recolta Gura Șuții s-a consolat până la urma cu trofeul care i-a revenit după finala Cupei României - faza județeană. Recolta se grăbește, pentru că prima etapă a fazei naționale bate la ușă, așa că echipa va urca la munte - cu antrenor nou și va susține un prim meci amical!

 

Recolta Gura Șuții pare să fie cea mai grăbită echipă din Liga a 4-a, care a sunat adunarea, urmând să reia pregătirile sub comnada lui... Marius Rotaru! Și dacă tot am pomenit de noutăți, să notăm și un prim transfer, așa cum am fost informați, acesta fiind Dobre Nedelea. Recolta va urca la munte, pentru o scurtă perioadă de acomodare, iar pe 20 iulie, va susține un prim ameci amical, la Bradu, în compania Realului Bradu - echipă care a ratat promovarea în Liga a 3-a, după barajul cu vâlcenii de la Viitorul Dăești (n.r. - după 0-3 și 1-2).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii