2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

coalcuvictorieSteagu Roșu Colacu se pregătește pentru startul sezonului competițional 2019-2020, în Liga a 4-a! Pe lângă amicale, trupa se întărește serios! Ultimele achiziții vin de la Rapid București! Altfel, șase goluri pentru Steagu, în ultimul joc de pregătire!

 

Lucrurile încep să devină tot mai serioase la Steagu Roșu Colacu! Asta pentru că lucrurile se schimbă...rapid și în bine! Ultimele două achiziții vin să întărească serios lotul, pentru că vorbim de doi tineri de la Rapid București: Alex Costache – 20 de ani, fundaș și Andrei Costache – 17 ani, milocaș! De precizat că ambii sunt răcăreni, la origine! Mai mult, din surse oficiale, am aflat că la echipa din Colacu vor mai ajunge cel puțin 2-3 jucători cu experiență!

Altfel, în ultimul amical, în deplasare: FC Săbăreni – Steagu Roșu Colacu 0-6! Au marcat: Stanciu Didică – 3, Ionuț Nedea, Adrian Trandafir, Bogdan Trandafir!

Pe 4 august urmează un amical tare: Steagu Roșu Colacu – Dinamo București (Liga a 4-a)!

Succes, pe mai departe și…. de ce nu, Colacu să fie revelația sezonului ce stă să înceapă, la Liga a 4-a!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii