0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbalAstăzi, pe ordinea de zi a Comisiei de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal figurează și memoriul echipei PCM Argeșul Ungureni, împotriva hotărârii Comisiei de Apel - AJF Dâmbovița, privind promovarea echipei Urban Titu, în Liga a 4-a! Așteptăm, cu interes, o decizie a celor avizați!



După cum v-am informat deja, PCM Argeș Ungureni a depus la Federația Română de Fotbal (FRF), imediat după primirea deciziei Comisiei de Apel a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, un memoriu împotriva hotărârii promovării echipei Urban Titu - din seria Vest, Liga a 5-a, în Liga a 4-a. Din ceea ce am aflat, astăzi, Comisia de Etică și Disciplină va lua în discuție memoriul echipei dâmbovițene, urmând să ia o decizie defintivă. Dacă Gaz Metan Finta și-a rezolvat, în mare, problemele financiare și va participa în Liga a 4-a, s-ar putea ca astăzi să aflăm și decizia definitivă în privința ocupării locului pentru care se luptă PCM Argeșul Ungureni și Urban Titu. Oricum, decizia Comisiei de Apel a AJF Dâmbovița în cazul de mai sus, rămâne una de... pomină, cel puțin în privința formulării: ”Echipa ACS Urban Titu este echipa înființată cu respectarea ART 1 STATUTE SI REGULAMENTE, coroborat cu ART 10. De mentionat ca aceasta echipa a functionat ca echipa de sine statatoare”! Care să fie manualul... ”Statute și regulamente”, domnilor?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii