0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Fotbal județean / S-au strâns cam multe... necazuri în cele două etape - intermediară și cea de sâmbătă și duminică, așa că ordinea de zi a Comisiei de Competiții și Disciplină va fi extrem de încărcată: contestații, neprezentări, retrageri din teren, incidente, plus jucătorii eliminați!



Cam ce ar fi la capitolul contestații? Sincer, trebuie să recunoaștem că nu știm decât de ”dubla” de la meciul Gloria Bucșani - Libertatea Urziceanca, meci încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea oaspeților. Probabil că vor mai fi apărut pe parcurs, așa că promitem să vă ținem la curent cu soluționarea lor.

Am avut și câteva neprezentări, unele chiar ”repetate” - echipa de juniori Unirea Ungureni fiind la a treia ”ispravă”! Tot neprezentări am notat în dreptul echipelor Unirea Lucieni - la Viitorul IL Caragiale, Voința Ionești - la AS Corbii Mari, plus vreo 3-4 în competițiile juniorilor C și D! Am avut și retrageri din teren: AS Doicești s-a prezentat la Gura Ocniței cu doar 7 jucători, iar la scorul de 0-2 a rămas în ”inferioritate” și a... aruncat prosopul!

Incidente? Din păcate, sarabanda incidentelor continuă și le vom nota doar pe cele din etapele ”în curs de judecare”: Dentaș Tărtășești vs Voința Crețu - meci întrerupt în min.90+2, la scorul de 2-2, cu arbitrul lovit și scuipat; Dinamo Od.Turcului vs Viitorul Găești - meci întrerupt în min.60, la scorul de 3-2 pentru oaspeți. Din sursele noastre, cazul pare să fie unul greu de judecat: ”în minutul 60, incidente pe partea spectatorilor de la echipa oaspete, oamenii de ordine vor să-și facă datoria, dar unii cu... pumnul și ”scânteia” s-a aprins, pentru că au intervenit (și) jucătorii din ambele tabere, rezultând o... bătaie generală, ca-n... ”7 păcate”!
Ar mai fi de adăugat și comentariul legat de amânarea memoriului înaintat de directorul sportiv de la Roberto Ziduri, pentru ”aducerea de probe”. ”Este greșită versiunea publicată de CCD, referitoare la jignirile aduse de arbitrul asistent, în opinia directorului sportiv al echipei Riberto Ziduri - Armand Mihălăchioiu. Eu am specificat clar și negru pe alb, că ”incidentele” mi-au fost semnalate de ”mai mulți jucători și finanțatorul echipei noastre - Dan Negriloaia”, ne-a comunicat autorul memoriului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii