1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci55Astăzi, vă prezentăm deciziile complete ale Comisiei de Competiții și Disciplină, luate în ședința de joi, 5 septembrie 2019. Și nu au fost deloc puține! Vă invităm să le parcurceți și așteptăm pozițiile voastre, sub formă de comentarii, la acest articol. Meciuri fără evenimente, vă dorim, tuturor!



1.Pentru 5 cartonașe roșii primite la jocul de la SPORTUL VOINESTI, echipa STEAGUL ROSU COLACU se penalizează sportiv cu 100 lei (art.78.b/RD).

2.Pentru 5 sau mai multe cartonașe galbene primite la jocuri, urmatoarele echipe au fost penalizate
sportiv, confom art.78.a/RD, cu 100 lei:
-FLACARA ZAVOIU - 6 cartonașe galbene
-UNIREA COBIA - 5 cartonașe galbene

3.Din cauza incidentului din min. 90+1 al jocului de la SPORTUL VOINESTI, când jocul a fost întrerupt definitiv, pentru că echipa din COLACU a rămas în efectiv incomplet, după eliminarea a 5 jucători, CCD hotărăște:
-jocul SPORTUL 2016 VOINESTI-STEAGUL ROSU COLACU (scor 1-0, min.90+1) se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei SPORTUL 2016 VOINESTI (art.83.10.4/RD);
-jucătorii vinovați au fost suspendați între 3 și 16 etape si penalizați sportiv cu sume cuprinse intre 200 și 400 lei.

4.Jocul ACS GURA OCNITEI - ASG DOICESTI, întrerupt în min.2, la scorul de 2-0, în favoarea echipei ACS GURA OCNITEI, din cauza faptului că un jucator din DOICESTI s-a dat accidentat și echipa a rămas în efectiv incomplet, se omologheaza cu 3-0 în favoarea echipei ACS GURA OCNITEI, iar echipa ASG DOICESTI se sancționează cu scaderea a 3 puncte din clasament și penalitate sportivă 100 lei.

5.În urma contestației echipei GLORIA BUCSANI la jocul de acasa cu LIBERTATEA URZICEANCA și a prezentării jucatorilor contestați în fața comisiei, unde s-au legitimat cu CI, și-au înscris datele personale și au fost recunoscuți de arbitrul jocului și delegatul echipei GLORIA, CCD hotărăște:
-jocul GLORIA BUCSANI - LIBERTATEA URZICEANCA se omologhează cu rezultatul din teren, 4-3 în favoarea echipei LIBERTATEA URZICEANCA.

6.În urma contestației echipei UNIREA UNGURENI la jocul de la PROGRESUL MATASARU, a prezentări jucatorului contestat în fata comisiei, unde s-a legitimat cu CI, și-a înscris datele personale și a fost recunoscut de delegatul echipei din UNGURENI, CCD hotărăște:
-jocul PROGRESUL MATASARU-UNIREA UNGURENI se omologheaza cu rezultatul din teren 3-3.

7. În urma sesizării echipei ROBERTO ZIDURI, referitoare la comportarea jignitoare a asistentului A2 la jocul de la ACS GLORIA 2015 CORNESTI, CCD hotărăște:
-se trimite dosarul cauzei la Comisia de Disciplina a CJA Dambovita (art.120-ROAF).

8.În urma incidentelor care au dus la oprirea definitivă a jocului DINAMO ODAIA TURCULUI-VIITORUL GAESTI, în min.80, CCD hotărăște:
-ambele echipe sunt sancționate cu pierderea jocului cu 3-0 (dublu forfait);
-în baza art. 82.1/RD, se ridică dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu pentru 6 (șase) etape echipei DINAMO ODAIA TURCULUI și se penalizează sportiv cu 500 lei;
-în baza art.82.2/RD se ridică dreptul de organizare a jocurilor pe teren propriu echipei VIITORUL GAESTI 6 (șase) etape, și se penalizează sportiv cu 500 lei;
-echipele sunt obligate să anunțe în timp util locația unde vor disputa jocurile pe perioada suspendării;
-urmatorii jucatori au fost sanctionati:
*Mîinea Gheorghe - Od.Turcului - 16 et.-63.2.4a
*Bucur Iulian - Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Radu Marius - Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Oana Marian -Od.Turcului - 6 et.-63.2.4a
*Dima George -Viit.Găești - 24 et.-63.2.4a
*Căldăraru Marian - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
*Lunic Marius - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
*Toma Nicolae - Viit.Găești - 6 et. - 63.2.4a
-antrenorul/delegat al echipei VIITORUL GAESTI - POPESCU FLORIN, se penalizează sportiv cu 300 lei.
-arbitrul jocului - ANDREI EVELYN, împreună cu cei doi asistenti sunt trimiși la Comisia de Disciplina a CJA.

9.În urma incidentelor din min.90 al jocului ACS DENTAS TARTASESTI-VOINTA CRETU, când jocul a fost oprit pentru lovirea asistentului HOMEGHI DANIEL, CCD hotărăște:
-Jocul, în min.90/scor 2-2, se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei ACS DENTAS TARTASESTI (art. 58.9-ROAF);
-jucătorul POPA MARIAN se suspendă pentru 24 etape;
-pentru insuficiente măsuri organizatorice, echipa ACS DENTAS TARTASESTI se penalizează sportiv cu 300 lei.


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii