4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci800goldincornerAstăzi, vă prezentăm deciziile Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Sunt șase hotărâri, așa că fotbalul nostru nu a fost liniștit nici la reluarea sezonului… Rămâne de văzut când se va continua!

 

”Pentru 5 (cinci) cartonase galbene acordate in cursul aceluiasi joc, in conformitatea cu art.78.a/RD, echipa Petrolul Rascaieti la jocul cu Flacara Zavoiu se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei.

Pentru injurii adresate arbitrului la jocul cu Viitorul Burduca, delegatul echipei Dinamo Odaia Turcului, Dinu Alexandru se suspenda 2(doua) etape si se penalizeaza sportiv cu suma de 200 lei.

Pentru lipsa asistentei medicale la jocul de juniori A1: F.C Brezoaiele – Strajerii 1396 Targoviste, in baza art.86/RD raportat la art.54/ROAF cu aplicarea art.34/RD, echipa F.C Brezoaiele se sanctioneaza cu forfait (3-0 in favoarea echipei Strajerii 1396 Targoviste) si se penalizeaza sportiv cu suma de 100 lei.

Se acorda avertisment (art.12.a/RD) delegatului echipei Viitorul Straosti, Mitrescu Catalin cu privire la comportarea nesportiva a spectatorilor echipei la jocul de la Flacara Valea Mare, si se sanctioneaza echipa Viitorul Straosti cu “AVERTISMENT”.

C.C.D dispune incetarea executarii si inchiderea dosarului ca urmare a achitarii debitorului A.S Flacara Valea Mare fata de creditorul A.S Viitorul Burduca a sumei de 1050.03 lei.

C.C.D dispune incetarea executarii si inchiderea dosarului ca urmare a achitarii debitorului Vointa Steaua Pietrosita fata de creditorul F.C Bradul Moroieni a sumei de 282.25 lei.”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii