1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci88tataraniToată lumea aștepta cu sufletul la gură oarece decizii, după videoconferința celor de la Federația Română de Fotbal (FRF),  cu președinții AJF-urilor! Decizii legate de modalitatea privind reluarea sezonuluii competițional în campionatele județene!  Ei bine, totul a rămas .. ca la noi: se amână pentru data viitoare, adică pentru o nouă discuție cumva peste două săptămâni! Sigur, părerea majorității a fost ca Liga a 4-a să-și decidă campioanele județene în teren, deci să se joace.



Știm cu certitudine că FRF îngheață campionatul Ligii a 3-a, urmând să fie găsească soluția stabilirii echipelor care vor promova în Liga a 2-a. Pe primele locuri în cele 5 serii se află Aerostar Bacău (seria 1), Unirea Slobozia (seria 2), Progresul Spartac București (seria 3), Universitatea Craiova 1948 (seria 4), Fotbal Club Comuna Recea (seria 5). Cum 50 dintre cele 78 de echipe rămase active au ales din chestionarul FRF soluția ”înghețării campionatului cu validarea clasamentelor actuale„, FRF a decis suspendarea definitivă a eșalonului 3 - respectiv Liga a 3-a. Nu va retrograda nimeni, iar din toamnă Liga a 3-a va avea 5 serii a câte 18 echipe, trecerea la sistemul cu 6 serii fiind amânată pentru încă un sezon!

În schimb cele mai bune echipe de Liga a 4-a vor reveni în teren în iunie sau iulie, AJF-urile urmând să decidă modul și datele de reluare a campionatelor județene, în vederea stabilirii echipelor care vor merge la barajul de promovare. Vor promova în Liga a 3-a 14 echipe, în loc de 21, astfel că vor avea loc mini-turnee în trei, urmând să se joace sistem ”fiecare cu fiecare„ - pe teren neutru, învingătoarea obținând dreptul de promovare. Au fost anulate datele disputării meciurilor tur/retur din barajul de promovare, turneele de promovare urmând să se joace în jurul datei de 5 august.

Între timp, FRF va trebui să stabilească, prin tragere la sorți, grupele de câte trei echipe și stadioanele pe care se vor juca meciurile de baraj. Mai mult ca sigur se are în vedere și reluarea Ligii a 5-a, pentru desemnarea echipelor promovate, dar sprențele reluării sezonului competițional pentru Liga a 6-a sunt aproape nule!

Urmează ca AJF să decidă modul și data reluării sezonului competițional pentru Liga a 4-a și probabil pentru Liga a 5-a/ Onoare. Promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii