1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargesfcsb2020octDambovitapenet, Liga 1 / În Trivale s-au întâlnit două echipe care luptau pentru evitarea ultimului loc în clasament, ambele cu doar câte un punct la activ, înaintea meciului. Au câștigat argeșenii, grație unei lovituri de la 11 metri, ”inventate” de centralul Marius Avram - slab și confuz în mai toate deciziile decisive ale meciului,  în care au primat prea multe faulturi în atac, faulturi văzute doar de el!FC Argeș - Astra Giurgiu 1-0 (0-0)
A marcat: I.Șerban (min.69/ din 11m)

Un meci destul de antrenant, cu faze de poartă de ambele părți, dar și cu multe greșeli și ratări, în aceeași măsură. Din păcate, am asistat la încă un meci al cărui rezultat a fost decis de arbitru!

Foto (sport.ro). Decizie pripită, dacă nu, oricum, controversată, a centralului Marius Avram, care a dictat eronat lovitură de pedeapsă pentru gazde!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii