4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

utachindia2020sezonoctDambovitapenet, Liga 1 / Chindia nu a mai repetat evoluția excelentă din meciul cu Gaz Metan Mediaș, când tot într-o situație dificilă s-a mobilizat și a învins, fără mai mulți dintre titulari, accidentați sau afectați de coronavirus. La Arad lucrurile nu au mai stat atât de bine, chiar dacă echipa a avut posesie bună în anumite momente ale jocului.



Gazdele au punctat după pauză, iar Aioani a limitat proporțiile scorului, prin câteva intervenții salvatoare. Chindia se pregătește acum să se mute la... Giurgiu, pentru partida cu FCSB, programată lunea viitoare. "Am fost obligați să facem anumite improvizații care la un anumit moment ne-au costat, în economia jocului. Am introdus în teren niște jucători care nu mai jucaseră pe posturile respective. Alții au revenit în teren după probleme de sănătate, mă refer la Cherchez, la Martac, la Diaz. Mă așteptam să fie greu și pentru ei, se pregătesc de puțin timp în regim normal, alături de coechipieri. Au fost situații speciale pentru noi, și la jocul cu Gaz Metan Mediaș, și la cel de la Arad", a declarat antrenorul echipei, Emil Săndoi, citat de site-ul oficial AFC Chindia.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii