1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Mijlocașul Chindiei a reușit primul său gol la seniori în meciul cu FC Argeș, disputat la Giurgiu și încheiat 2-2. Dulca a fost desemnat omul meciului și nominalizat de LPF între vedetele ultimei runde disputate în campionat în 2020. Antrenorul etapei este Eugen Neagoe (Astra Ploiești).



Giurguvenii au făcut scorul campionatului la Arad, 6-0 cu UTA. Primul joc oficial din Liga I în 2021 va fi Hermannstadt - Viitorul, pe 10 ianuarie. Meciul a fost amânat, în noiembrie, din cauza unui focar de coronavirus în rândul sibienilor.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii