1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiahermannstadt2020noiDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca astăzi, ora 17.00, cu Hermannstadt, în etapa a 19-a a Ligii I, la Mediaș. Jocul se dispută pe acest stadion pentru că arena din Sibiu se află în plin proces de reabilitare. Chindia a coborât pe locul 6 după victoria de ieri a Academicii Clinceni cu FC Botoșani. Un succes astăzi ar readuce-o pe locul 5, chiar mai aproape de podium decât se afla înaintea acestei etape.



Trei jucători ai târgoviștenilor sunt infectați cu COVID-19, iar alți doi sunt suspendați. Este vorba despre Dulca și Florea, ambii cu câte patru cartonașe galbene. La Chindia ar putea debuta astăzi Kocic sau Mitrea, ultimii transferați de gruparea de lângă Turn.

Foto. de la victoria Chindiei, în Cupa României  (AFC Chindia) 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet a împlinit, pe 1 decembrie 2020, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal
Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii