5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaastra001Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia l-a legitimat pe Daniel Celea, un fundaș de 25 de ani, ultima dată în Polonia, la LKS Lodz, chiar înaintea ultimului meci oficial disputat în Liga I, cel cu FCSB din deplasare, 0-1 pe Arena Națională. Celea a mai fost la Târgoviște, în probe în luna august, pe vremea când abia se despărțise de Sepsi OSK. De altfel jucătorul a și fost anunțat atunci drept împrumut la Chindia, chiar de către oficialii clubului din Covasna.



Celea a participat la câteva antrenamente la Aninoasa, apoi a semnat în Polonia, unde nu a jucat decât un meci și o repriza în patru luni la Lodz. În axul central al defensivei, acolo unde joaca noul fotbalist al Chindiei, titulari au fost Pițian și Iacob, primul integralist în tricoul roș-albastru. Celea ar putea debuta în dubla cu Universitatea Craiova, sâmbătă ora 20.00 în campionat și marți ora 20.30 în sferturile de finală ale Cupei României. De notat că începând de miercuri Cherchez și Neicuțescu au reintrat în programul normal de pregătire al echipei, după o perioadă în care s-au antrenat separat. Chindia nu are suspendați sau accidentați pentru primul meci cu Craiova, de la Buzău, acolo unde oficialii au anunțat că echipa va rămâne până la finalul sezonului în curs.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii