1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabufre2021ggDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va trebui să se descurce la Sfântu Gheorghe, vineri, fără golgheterul Daniel Popa (șase reușite în Liga I în acest sezon). Popa s-a accidentat în jocul de sâmbătă, din campionat, cu U Craiova, câștigat de Chindia, la Buzău, 1-0. "Probabil va reveni în etapa următoare (n. red. cu Astra, duminică, 14 martie)", a declarat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, pentru pagina oficială a clubului.



Chindia ocupă locul 8 după 25 de etape, cu 32 de puncte, poziție pe care antrenorul o caracterizează drept mulțumitoare. "Încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, așa cum ne propunem la toate meciurile. Băieții sunt încrezători, în momentul de față suntem într-o poziție mulțumitoare. Am spus de la începutul campionatului că Sepsi va fi una dintre echipele bune ale Ligii I. Am văzut transferurile pe care le-au făcut cu o perioadă bună înainte de startul sezonului, lotul pe care îl au este unul valoros", a vorbit Săndoi. Chindia ar putea bifa o participare istorică în play-off-ul Ligii I. Până la finalul sezonului regular, dâmbovițenii mai au de jucat cu Sepsi, Astra, Viitorul, FC Voluntari și FC Argeș.

Succes, Chindia!

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii