1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Antrenorul Chindiei a prefațat jocul cu FC Argeș, de mâine seară, într-un interviu acordat paginii oficiale a clubului târgoviștean. Emil Săndoi are încredere în jucătorii săi, dar încearcă să mute presiunea, amintind că sezonul va continua indiferent de deznodământul jocului din Trivale, cu Chindia în play-off sau în play-out!



"E un meci decisiv pentru această parte a campionatului și pentru sezonul regular. Dar sezonul nu se încheie aici, indiferent pe ce loc vom termina prima parte a campionatului. Avem un mic dezavantaj, pentru că perioada de refacere a fost mai mică decât a celor de la FC Argeș. Băieții sunt conectați, nu avem prea multe probleme, în afară de Neguț care este incert. Îi cunosc pe mulți dintre jucătorii tineri de acolo, pe unii eu i-am adus, pe alții i-am găsit la Pitești și am colaborat bine cu ei. FC Argeș a și transferat mulți fotbaliști, unii cu experiență. Vom merge la Pitești să obținem un rezultat pozitiv și cu încredere că o putem face. ".

FC Argeș - Chindia (în tur 2-2) se joacă vineri, ora 20.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, în etapa a 30-a, ultima a sezonului regular al Ligii I. Ca să prindă play-off-ul, Chindia trebuie să câștige la Pitești și să aștepte ca FC Botoșani să nu câștige la Voluntari sau Academica Clinceni să nu bată la Dinamo. Și aceste jocuri încep tot la ora 20.30.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii