1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a câștigat la Pitești și și-a trecut în cont trei puncte extrem de importante în economia clasamentului play-out-ului Ligii I, pe care îl conduce. A fost 1-0 pentru echipa lui Emil Săndoi, în Trivale, cu singura reușită a meciului în dreptul experimentatului Daniel Florea (33 ani).



La finalul jocului, tehnicianul Chindiei a declarat, fair-play, că Argeșul a avut mai multe ocazii: "Noi, în cele două dispute cu FC Argeș, am avut gol valabil în minutul 92 în tur, ni s-a anulat, iar în retur am fost la un pas de play-off. Văd că toată lumea spune că am ratat play-off-ul, dar nu acesta a fost obiectivul nostru. Dar poate am fi reușit să ajungem acolo dacă se dădea un cartonaș roșu, în minutul 10, unui jucător de la FC Argeș, dacă nu se acorda o lovitură de la 11 metri. Există o lege a compensației – azi nu cred că FC Argeș a fost sub noi ca joc, au avut ocazii, dar poate așa e corect. Aioani a fost omul meciului, dar și noi am avut ocazii clare, puteam sta mai liniștiți pe final", a vorbit Săndoi.

Chindia are 26 de puncte după înjumătățirea celor din sezonul regular și victoriile cu Hermannstadt și FC Argeș, din play-out. Etapa viitoare, a treia, Chindia va întâlni una dintre codașele Ligii I, Politehnica Iași, la Buzău, duminică, ora 15.00. Va urma apoi încă un meci pe teren propriu, miercuri, 28 aprilie, cu Astra (ora 14.00), pentru ca de 1 mai echipa dâmbovițeană să joace la Arad, cu UTA (ora 15.00).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii