1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsinoi2020Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi OSK, din runda a doua a campionatului, programat luni, 26 iulie, ora 18.30, la Buzău. Biletele se pot cumpăra deocamdată doar online, de pe portalul myticket.ro. Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

Pe stadionul din Buzău vor avea acces:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Copiii peste 12 ani au același regim precum persoanele enumerate mai sus.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces. Meciul de luni va fi primul cu spectatori în organizarea Chindiei după o pauză de aproape un an și jumătate, provocată de pandemia de coronavirus.

Foto: AFC Chindia 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii