1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadinamoaug2020k1Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va întâlni astăzi Dinamo, la Buzău, într-un joc contând pentru etapa a patra, a Ligii I. Chindia este în căutarea primei victorii din acest sezon, în timp ce câinii roșii au bifat deja doua succese. Echipa lui Emil Săndoi are un singur punct, din remiza cu Sepsi, 1-1, cedând cu 0-1 în confruntările cu Rapid și CFR.



Pentru meciul de astăzi, antrenorul Chindiei nu se va putea baza pe Daniel Neguț și, posibil, nici pe serviciile lui Sergiu Suciu. Va reveni, în schimb, Marco Dulca, după aventura de la Jocurile Olimpice cu naționala României. Meciul programat la ora 19 la Buzău va fi condus la centru de Lucian Rusandu. Altfel, biletele costă 15 lei și pot fi procurate de la stadionul din Buzău sau online. Fanii lui Dinamo și-au anunțat prezența în număr mare pe stadionul din Buzău. Trebuie menționat și că dintre cele cinci meciuri disputate în ultimele două sezoane între cele două formații, Chindia s-a impus în trei rânduri, 3-2, 1-0 și 1-0. Dinamo a câștigat o dată, 4-1, iar ultimul meci s-a încheiat la egalitate, 0-0.



Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii