1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadinamo2021augDambovitapenet, Liga 1 / Chindia și-a reconfirmat aseară la Buzău titlul de ”nașa” dinamoviștilor. Echipa antrenată de Emil Săndoi s-a impus cu 1-0 în Crâng, prin reușita lui Daniel Florea, din minutul 25. Impresia generală a fost că Târgoviștea merita să câștige la o diferență mult mai mare, raportat la numărul de ocazii la poarta lui Eșanu. De cealaltă parte, Dinamo nu a tras nici măcar o dată pe spațiul porții în 90 de minute, plus prelungiri.



Victoria de aseară este a patra pentru Chindia în fața lui Dinamo de la revenirea în Liga I, în vara lui 2019. În celelalte două partide am consemnat o remiză și o înfrângere. De notat că palmaresul lui Emil Săndoi în meciurile directe cu Dinamo, pe banca Chindiei, este impresionant: trei victorii, toate cu același scor, 1-0 și o remiză albă, 0-0. "Vreau să îi felicit pe băieți pentru modul cum s-au prezentat și pentru că am câștigat, aveam mare nevoie de victorie. Am avut 4-5 ocazii cât se poate de clare, puteam să mai marcăm, să mărim diferența și să avem un meci mai ușor. Dinamo a avut o singură ocazie tot meciul, în prima repriză. Sunt trei puncte importante pentru moral, pentru încredere", a vorbit Săndoi la final.

Aproximativ 4.500 de spectatori au asistat la meciul de la Buzău, mulți dintre localnici simpatizând cu Chindia.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii