1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca mâine seară pe Ion Oblemenco, de la ora 19:00, cu FCU, echipă care a ajuns în Liga I în această vară. Trupa lui Emil Săndoi a câștigat etapa trecută primul meci din actuala ediție de campionat, 1-0 cu Dinamo. Tehnicianul oltean este încrezător că Târgoviștea se poate întoarce cu punct sau puncte din deplasarea de la Craiova.



"Sunt convins că putem scoate un rezultat pozitiv la Craiova. Venim după o victorie de moral cu Dinamo, e important că am câștigat acest meci. Adversarul de sâmbătă, FCU Craiova, a adus jucători din campionate puternice, cu ștate vechi în Europa. FCU este o echipă care poate să aspire la un loc în prima jumătate a clasamentului. Nu vom avea un joc ușor, dar cred că am câștigat la capitolul omogenitate, în stabilirea unor relații de joc, în evitarea greșelilor pe faza defensivă", a declarat Săndoi. În sezonul trecut, Chindia a câștigat la Craiova, 1-0 cu cealaltă echipă a orașului, CSU.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii