1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miovenichindia2021BDambovitapenet, Liga 1 / Echipa din Târgoviște va întâlni Farul Constanța, astăzi, de la ora 14.30, pe stadionul "Ilie Oană", într-un meci contând pentru etapa a noua a campionatului Ligii I. Băieții lui Emil Săndoi vin după un prim succes în deplasare în acest sezon competițional, 1-0 la Mioveni, în timp ce adversarul a trecut la pas runda trecută de Academica Clinceni, 5-0 la Ovidiu.



"Este o partidă dificilă. Farul din acest campionat nu seamănă cu Viitorul din sezonul trecut. Se vede o schimbare în bine. Au un lot valoros, reprezintă un club cu pretenții. Cred că Farul poate aspira la un loc pe podium în acest sezon. Noi ne dorim să legăm rezultate pozitive și să ne ridicăm în clasament. S-au mai reglat unele probleme pe faza defensivă, din cauza cărora am avut de suferit în debutul campionatului", a prefațat Săndoi disputa cu Farul.

Biletele pentru acest joc pot fi achiziționate astăzi doar de la casele stadionului ”Ilie Oană” sau online, de pe portalul myticket. Prețurile sunt: 30 lei la Tribuna 0, 20 lei la Tribuna I și 15 lei la Tribuna a II-a. Cu excepția minorilor, spectatorii trebuie să prezinte la intrare și documente medicale COVID-19, care atestă fie vaccinarea, fie testarea cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Partida va fi condusă la centru de Andrei Chivulete. Asistenți au fost delegați Vladimir Urzică și Andrei Constantinescu.

 

Foto. AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii