1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2021ADambovitapenet, Liga 1 / Calificată în sferturile de finală ale Cupei României, după 1-0 la Mediaș, Chindia urmează să o întâlnească pe Gaz Metan și în campionat, în ultima etapă a turului, peste opt zile. Astfel, după confruntarea cu UTA, programată luni, 1 noiembrie, la Arad, de la ora 17.30, va urma jocul cu medieșenii, de la Ploiești, vineri, 5 noiembrie, de la aceeași oră, 17.30.



Aceste confruntări, dar și cea cu Rapid, din jurul datei de 20 noiembrie, se vor disputa fără spectatori. O schimbare a deciziei guvernamentale ar putea fi luată spre finalul lunii noiembrie.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii