1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut astăzi cel mai bun jucător din ultimii ani. Daniel Neguț a ales CFR Cluj și a fost lăsat să plece la campioana României sub forma de împrumut până în vară. Asta în condițiile în care echipa din Târgoviște, implicată în lupta pentru menținerea în Liga I, a operat doar două mutări în iarnă, Pițian și Sila. E drept, CFR va trimite la Târgoviște doi jucători în schimbul lui  Neguț, pe Mihai Butean și Denis Rusu.Niciunul dintre ei nu a evoluat vreun minut în actualul sezon al Ligii I. Tot după asemenea perioade, fără activitate, Chindia i-a luat în vară pe Suciu și Stoian, ulterior puși pe liber, fără să fi ajutat echipa în prima parte a campionatului. De notat că Butean și Rusu nu au efectuat stagiul de pregătire cu Chindia în Turcia, în schimb Neguț da! Chindia joacă sâmbătă primul meci oficial din 2022, cu FC Voluntari. Potrivit playsport.ro, Neguț va incasa un salariu lunar de 8.000 de euro la CFR.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii