1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Antrenorul Chindiei Târgoviște a recunoscut, la finalul jocului de la Arad, că echipa sa are toate șansele să dispute baraj de menținere în Liga I la finalul sezonului. Săndoi, instalat la Chindia pe 1 iulie 2020, a condus echipa și la un alt baraj, cel cu Mioveni, de acum 2 ani, câștigat de târgovișteni, după 2-0 la Ploiești și 1-1 la Mioveni.



"Într-adevăr, sunt șanse mici acum să evităm barajul, dar cât există, ce să facem, să nu mai jucăm? Dacă va fi baraj, trebuie să ne pregătim pentru acele meciuri. Poate, pe undeva, îmi pare rău pentru ceea ce a fost, a fost o conjunctură total nefavobabilă în acest sezon. Și mă refer mai ales la greșelile pe care le facem noi, ca echipă și nu au fost puține. Apoi, exact în momentele importante au fost și greșeli de arbitraj împotriva noastră.O conjunctură total nefavorabilă și o doză de ghinion teribil. Dar, ăsta e fotbalul, de asta e frumos pentru unii, dar nu și pentru mine astăzi. Asta e viața, vin și zile mai bune”, a adăugat Săndoi, care – în schimb – nu a dorit să vorbească de numele adversarului pe care ar dori să-l întâlnească la baraj:

„Încercăm să ne pregătim noi de baraj, chiar dacă nu știm adversarul. Așteptăm să se termine campionatul, nici nu pot să mă gândesc pe cine vreau la baraj, nu merg așa departe. Mai avem trei etape de disputat, mai sunt puncte puse în joc”.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii