1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadinamo2021augDambovitapenet, Liga 1 / Astăzi, se dispută meciurile tur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Pentru Chindia este o zi crucială! În urma jocului programat de la ora 15:30 poate face un pas important pentru menținerea în prima ligă din Români! Hai, Chindia! Victorie!

Ora 15.30, stadion Concordia Chiajna
Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște
(Marcel Bîrsan/București - Mihai Marica/Bistrița și Imre Bucs/Sf.Gheorghe; obs.FRF: Dragoș Ionescu și Adrian Vidan/ambii din București)

Ora 20.30, stadion Cluj Arena
Universitatea Cluj – Dinamo București
(Cătălin Popa/Pitești – George Neacșu/C-lung Muscel și Marius Badea/Rm.Vâlcea; obs.FRF: Andrei Simion/București și Iosif Olah/ Sf.Gheorghe).

Din păcate, nu putem trece peste faptul că meciul de la Chiajna va fi arbitrat de unul dintre cei mai controversați arbitrii ai momentului, care ”a stricat” destule meciuri (n.r. – FC Argeș – Dinamo, CFR Cluj – Dinamo/ambele în 2021 și mai recent FCSB – CS Mioveni), ca să reamintim doar 3 dintre ele!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii