1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

floreachindiautaDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pus la dispoziția suporterilor săi bilete gratuite pentru meciul retur al barajului cu Chiajna, programat duminică, ora 18.15, la Ploiești. S-au dat deja câteva mii de tichete, la tribunele 0 și 1, de vineri fanii putându-și alege și locuri la tribuna a II-a a stadionului Ilie Oană. În ziua meciului, bilete se vor da doar la casele stadionului din Ploiești, începând cu ora 12 și până la pauza meciului.



Și-au anunțat prezența la meci și suporteri ai Chindiei din Moreni sau Mija, dar și foarte mulți ploieșteni, care vor ține, evident, cu echipa lui Emil Săndoi. Recordul de asistență al Chindiei la un joc de la Ploiești datează din octombrie 2019, 10.000 de spectatori cu FCSB.

 

Florea: Sunt convins că menținem Chindia în Liga I

Chindia joacă mâine la Ploiești un meci cât un sezon întreg. Echipa antrenată de Emil Săndoi trebuie să întoarcă rezultatul din tur, 1-2, și să-și asigure astfel participarea în al patrulea sezon consecutiv al Ligii I. Jucătorii sunt optimiști în privința deznodământului partidei de duminică, programată la 18.15 pe ”Ilie Oană”.

"E cel mai important meci al sezonului. Ne-am pregătit foarte bine. Nu putem să fim decât foarte încrezători. Împreună cu oamenii care vor veni în tribune să ne susțină, sunt sigur că vom izbuti".

Sâmbăta trecută, dâmbovițenii au pierdut neașteptat la Chiajna, 1-2, după ce Florea a deschis scorul, iar Șerban a comis un penalty, pentru ca Pițian să fie autorul unui autogol incredibil.

"A fost un meci dificil, pe un teren atipic. Scuzele și motivele sunt de prisos. Trebuie să întoarcem rezultatul. Cred că fiecare dintre noi e montat și conștient de importanța acestui meci. Mă bucur că se anunță o asistență mare. Ce pot să transmit e că un suporter adevărat te susține în momentele grele, care te împinge spre victorie și care își dorește la fel ca și tine victoria. Sunt sigur că putem menține Chindia Târgoviște în Liga I", a declarat atacantul Chindiei.

Peste 6.000 de suporteri târgovișteni sunt așteptați mâine la Ploiești, cea mai numeroasă asistență post-pandemie la un meci al lui Florea & .co.

Emil Săndoi: La final, noi o să ne bucurăm!

Chindia a ajuns la al treilea baraj cu Emil Săndoi. Primul, consumat în 2020, la doar o lună și jumătate de la sosirea antrenorului craiovean la Târgoviște, s-a terminat bine pentru Chindia: 2-0 și 1-1 cu CS Mioveni și menținere în Liga I. Anul trecut, Chindia a dat baraj de cupe europene cu Viitorul, 2-3 la Buzău. Duminică, la Ploiești, e meciul sezonului pentru târgovișteni.

"Este un moment mai greu pentru echipă. Trebuie să facem diferența în acest meci. Nu pot să uit primul joc, efectiv ne-am bătut singuri, cu două greșeli impardonabile, penalty-ul comis cu o lejeritate înspăimântătoare, plus autogolul copilăresc. Trebuie să fim capacitați 100%, să credem până la final în șansa noastră, iar la final să ne bucurăm. În afară de Butean și Pițian, toți jucătorii sunt apți și dornici să demonstreze că își merită locul în Liga I", a prefațat antrenorul Chindiei disputa de mâine de la Ploiești. Ca și jucătorii, Săndoi își dorește tribune pline la meciul pe care tot județul Dâmbovița îl așteaptă cu nerăbdare. "Sper din tot sufletul ca spectatorii să ne susțină din primul până în ultimul minut. Este foarte important pentru noi. Băieții au nevoie de sprijinul publicului. Ne-am fi dorit să jucăm acasă, la Târgoviște. Dacă reușim să ne salvăm, echipa va juca în Liga I la Târgoviște. Jucătorii trebuie să joace cu gândul la toți suporterii din Târgoviște. Să fie și acesta un motiv în plus ca să se autodepășească!", l-am citat pe Emil Săndoi.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii