1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Meciul retur al barajului cu Concordia Chiajna a fost, după toate probabilitățile, ultimul pentru Emil Săndoi pe banca dâmbovițenilor. Aflat la final de contract cu Chindia, Săndoi are șanse minime să fie ofertat pentru prelungire. În aceeași situație se află și colaboratorii săi, secundul Vali Năstase și antrenorul cu portarii Dumitru Hotoboc. Instalat la Târgoviște pe 1 iulie 2020, într-un moment critic, Săndoi a salvat-o pe Chindia de la retrogradare o luna și jumătate mai târziu, 2-0 și 1-1 in barajul cu CS Mioveni.



Un an mai târziu, Chindia obținea cea mai bună clasare din istorie în Liga I, locul 7. În stagiunea recent încheiată, Chindia nu a arătat deloc rău în seoznul regular, punând probleme serioase multor echipe din fruntea clasamentului. S-a prăbușit însă în play-out și a tremurat la barajul cu Chiajna.

E adevărat, înainte de play-out Săndoi a pierdut două piese importante, Popa și Neguț. Chindia a supraviețuit cu mari emoții. "Am salvat echipa a treia oară, să nu uitați niciodată asta", le-a transmis Săndoi suporterilor în finalul barajului de infarct cu Concordia. Dincolo de reproșurile legate de jocul uneori prea defensiv, de schimbările efectuate târziu sau de unele alegeri neinspirate în primul 11, Săndoi va rămâne în istoria Chindiei ca un tehnician diplomat, respectat și preocupat de muncă. Ca un regret, nu a apucat să conducă niciodată echipa de pe bancă la un meci la Târgoviște.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii