1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalcea2022iulie2Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut cu FC Botoșani, 2-3 în deplasare, la capătul unui meci spectaculos, cu cinci goluri, două eliminări și multe faze de poartă. Echipa târgovișteană n-a arătat rău, ba chiar în mitanul secund a pus presiune constantă la buturile gazdelor, în căutarea egalării. "Din păcate, nu am plecat cu niciun punct, chiar dacă repriza a doua ne-a aparținut în totalitate. Am intrat destul de rău în meci, apoi am echilibrat și am fost aproape să conducem cu 2-1. Păcat că am primit aceste goluri din faze fixe.”



”Băieții au depus un efort considerabil, au avut o atitudine bună după pauză. Eram conduși cu 3-1, le-am spus să nu mai fie timorați, că nu mai avem ce pierde. I-am văzut schimbați, iar acest lucru mă bucură. De la începutul meciului trebuia să jucăm de această manieră. Trebuie să luăm lucrurile pozitive, iar etapa viitoare, cu Hermannstadt, să câștigăm toate cele trei puncte", a punctat tehnicianul Chindiei, Adrian Mihalcea, la final.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii