1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihalceaiulie2022VDambovitapenet, Superliga  / Adrian Mihalcea a obținut primul punct pe banca Chindiei în Superligă, 1-1 cu Hermannstadt. Tehnicianul instalat acum o lună și jumătate la Târgoviște s-a declarat nemulțumit de joc și de rezultat, la finalul remizei de pe Ilie Oană. "Nu ştiu dacă am fi meritat victoria, nu cred. Tine totul de concentrare! Am pornit, am reuşit să revenim. Astăzi am fost la corigenţi la toate capitolele, prospeţime fizică, determinare. Poate doar la faze fixe. Dar ăştia suntem. Mergem înainte, încercăm să ne comportam mai bine de la meci la meci.”

”Ăsta este jocul, am încercat şi am şi forţat pe final în a doua repriză. Încercăm, dar astăzi nu am reuşit din păcate. Avem mare încredere în jucătorii noi. Daniel Popa va redeveni un golgheter. Mergem la Farul si vom încerca să jucăm cu mai multă determinare! Am reuşit să aducem un punct azi, până una alta. De aici plecăm", a declarat Mihalcea, care în sezonul trecut a antrenat în Liga a II-a, la Unirea Slobozia.

Foto. AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii