1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Superliga / Meciul pe care Chindia Târgoviște ar fi trebuit să îl joace duminică seară, ora 18.30, la Ploiești, cu Universitatea Craiova, va fi reprogramat. Joi noapte, după manșa tur a meciurilor din play-off-ul pentru calificarea în grupele Conference League, Sorin Cârțu a fost cel mai virulent oficial al echipelor din cupele europene la adresa FRF și LPF, solicitând amânarea meciurilor din week-end. 



“Poate ar fi cazul să se facă un gest din partea Federației, Ligii… televiziunile să înțeleagă și să ne fie amânate aceste meciuri pe care trebuie să le jucăm. Urmează partide decisive! Acum, avem meci la Ploiești, apoi mă duc în deșertul la Beer Sheva. Pe urmă încep criticile! În locul să dai Chindia cu Craiova, poți să dai un meci din Franța. Ai cu ce să te acoperi! Jucăm altă dată, dar lăsați-ne să fim proaspeți. Ei nu mai joacă până joia viitoare. Și iar ne prind și ne iau de buni! Au alte avantaje”.

Vineri la prânz, LPF a înștiințat cluburile că meciurile în care sunt implicate FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj vor fi reprogramate. În noile condiții, următorul joc oficial al Chindiei va avea loc duminică, 28 august, ora 13.30, la Pitești, cu FC Argeș.

 

Sursa: gsp.ro

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii