1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

utachindia2021noiDambovitapenet, Superliga / Zilele trecute, pe grupul de facebook ”Iubim Chindia” a apărut un mesaj pe cât de interesant, pe atât de bine argumentat! Fără multe alte comentarii, vă lăsăm să îl citiți! Să sperăm că acest mesaj va ajunge acolo unde trebuie!

”Pe 23 August (ce zi cu rezonanță pentru nostalgici), domnul Corneliu Ștefan, președintele CJ, anunța că negociază cu un investitor cunoscut la nivel național participarea acestuia la bugetul Chindiei. Acum nu ne-a fost clar dacă investitorul va participa ca sponsor sau ca acționar, și că în saptamana imediat urmatoare vor avea discuția finală vis a vis de acest subiect. Iată că au trecut cinci săptămani de atunci și n-am primit nicio veste. Acuma nu suntem siguri dacă domnul președinte a fost serios în ceea ce a spus sau a încercat să mai dreagă zeama de varză de la club dată fiind situația dezastruoasă prin care treceam în acele momente, bine nici acum zeama nu e mai limpede dar parcă se întrevede o îmbunătățire de când Toni a preluat echipa. Totuși, de ce nu se încearcă marea cu degetul și nu se discută cu marile intreprinderi dâmbovițene, aici ma refer direct la Oțelinox și Arctic, companii cu capital strain cunoscute în intreaga lume, chiar asa de zgarie brânză să fie Samsung și Beko? De ce nu se discută cu reprezentantii fabricii de ciment de la Fieni, Soceram si Nubiola, de la Doicesti? Adica toate astea daca pun cate putin se strange de o mamaliga mai mare zic eu. La urma urmei echipa asta este a tuturor dambovitenilor nu doar a primariei Targoviște si a Consiliului Judetean, plus ca aceste companii sunt private și ar mai usura din bugetul alocat de cele doua institutii lasandu-le sa se ocupe strict de partea administrativă a clubului, stadion, deplasari, etc. O sedința cu toti marii agenti economici, trasate atributiile fiecaruia si hai la treabă.”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii