1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

spectatorichindia222Dambovitapenet, Superliga / Rezultatele excelente din ultima vreme, dar și șansele ca finalul anului să o readucă pe Chindia acasă, au produs o emulație de nedescris în rândul suporterilor ros-albaștrilor. Peste 2.000 de oameni au venit aseară la Ploiești, la meciul cu FC Botoșani, un spectaculos, încheiat 2-2. Asistența a depășit-o pe cea de la meciul cu CS Mioveni (1-0, de acum două săptămâni).



Biletele au costat 25 lei, indiferent de sectorul ales, iar clubul a sprijinit transportul fanilor, punând la dispoziția acestora două autocare. Dotați cu tobe, fulare, steaguri și eșarfe, suporterii i-au încurajat permanent pe Popa &. co. "Le mulțumim că sunt alături de noi, contează foarte mult sprijinul lor", a vorbit Toni Petrea la conferința de presă. În cel mai optimist scenariu, Chindia ar mai avea de jucat trei meciuri la Ploiesti, cele cu Farul, FC Argeș și U Craiova.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii