1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Superliga  / Visurile microbiștilor târgovișteni de a-și vedea în sfârșit echipa acasă în decembrie, după trei ani și jumătate de pribegie, au fost spulberate în această dimineață! După ce avansase în repetate rânduri data de 10 decembrie ca și inaugurare a arenei reabilitate, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a declarat astăzi într-o conferință de presă, că lucrările vor mai dura aproximativ o lună și jumătate. Evident, după recepție vor urma avizele, omologările și o întreagă procedur birocratică, ce s-ar putea întinde pe cel puțin altă lună. Practic, în cel mai optimist scenariu al momentului, Chindia ar putea juca primul meci acasă din vara lui 2019 abia în luna martie a anului viitor.



"S-au montat ultimele gradene, după-amiază începe montarea ultimelor grinzi la acoperiș, apoi, când structura va fi gata, în două săptămâni va fi pus materialul. Se va încheia hidroizolația la tribuna nouă, în paralel cu elementele acoperișului vom începe și cu scaunele. Mai e o zonă unde ar mai fi ceva mai mult de lucru, o lună, o lună și jumătate", a afirmat astăzi Stan. De reținut că din proiect nu fac parte condiții de recuperare - saună sau bazin. "Prioritar este să dăm drumul cât mai repede la stadion. La Complexul de Natație există saună, bazin, sală de forță", a explicat Stan, care pe toată durata conferinței a repetat termenul "facilități" în dreptul unor elemente de stadion obligatorii pentru omologare, precum cabinetul antidoping, sala de conferințe, masa presei sau zona de lucru pentru presă.

Începută în iulie 2019, renovarea stadionului Eugen Popescu, nefinalizată nici astăzi, ar fi costat Primăria, până acum, 46 de milioane lei, peste 9 milioane de euro, potrivit edilului șef de la Târgoviște. Când va reveni Chindia acasă, continuă să fie un mister.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii