1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

eugenpopescudec2022Dambovitapenet, Superliga / Cu nouă zile înaintea jocului cu FCSB, mult așteptat de suporterii dâmbovițenilor, cărora li s-a promis în repetate rânduri cîă va fi meciul de redeschidere al stadionului ”Eugen Popescu”, lucrurile nu sunt nici pe departe precum promisiunile autorităților. E limpede, meciul din 11 decembrie se va juca tot la Ploiești, acolo unde Chindia a susținut cele mai multe meciuri din exilul început în vara lui 2019.



Chit că la stadion s-a lucrat și în ultimele zile, declarate libere de Guvern, respectiv 30 noiembrie și 1 decembrie, finalizarea reabilitării arenei este încă departe. A fost montată, ca și test, o primă bucată din membrana acoperișului, însă structura metalică a acestuia nu este instalată decât pe jumătate, fiind nevoie doar aici de aproximativ încă două săptămâni. Apoi va fi montat acoperișul propriu-zis, alte zile bune, petru ca în final să se intervină la pistă, parcare, să fie montate 4.500 de scaune, plus alte 100 la VIP și 50 de pupitre la masa presei. Mai e mult de lucru și la tribuna oficială, opinia DBpenet fiind că, în acest ritm și în actualele condiții meteo, nici meciul Chindiei cu FC Argeș de la sfârșitul lunii ianuarie nu se va putea juca la Târgoviște. Evident, după finalizarea tuturor lucrărilor, stadionul va trebui avizat de ISU și apoi omologat de LPF. Deci, cale lungă....!


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii