1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miovenichindia2021BDambovitapenet, Superliga / Jucătorii Chindiei Târgoviște au intrat în vacanță după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu 0-3 în Bănie. Echipa din Târgoviște, aflată la al patrulea sezon consecutiv în Liga I, a încheiat prima parte a campionatului pe locul 12, cu 21 de puncte după 21 de jocuri disputate. În pauza de iarnă vor avea loc mai multe mutări în lotul pregătit de Toni Petrea.



Unul dintre jucătorii care au evoluat pentru Târgoviște în ultimul an a semnat deja un alt angajament. Este vorba despre Juan Passaglia, argentinianul alegând să revină în tara sa natală, la un club de eșalon secund. L-ar putea urma Godberg Cooper, ale cărui evoluții au fost departe de așteptări pe parcursul acestui sezon.

La capitolul sosiri, deocamdată nu sunt vehiculate decât două nume, Marco Dulca și Ianis Stoica, ambii "disponibilizați" de FCSB, ultimul totuși aproape de U Cluj.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii