1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutchindiafarulDambovitapenet, Superliga / Mâine, de la ora 17:00, Chindia Târgoviște susține un nou meci în Superliga, în cadrul etapei a 24-a, pe ”Ilie Oană”, contra celor de la UTA! Meciul se anunță unul de mare luptă, mai ales că și oaspeții au nevoie de puncte! Și totuși, credem că echipa noastră se va impune în acest duel și vă oferim și cinci motive pentru care credem într-un nou succes! 



1. Dacă privim locurile din clasament și faptul că meciul se dispută pe ”Ilie Oană”, cu siguranță că prima șansă o au băieții noștri! Chindia este pe locul 10, cu 25 de puncte, în timp ce UTA este pe penultimul loc, 15, cu 20 de puncte. 

2. Dacă ne uităm pe bilanțul jocurilor din Liga 1, Chindia Târgoviște este în avantaj: 3 victorii, 2 egaluri și 2 victorii UTA. Mai mult, cu excepția unui singur joc, în toate celelalte s-au marcat unu sau două goluri (câte unul de fiecare). Excepția o reprezintă jocul din 1.11.2021, atunci când Chindia a reușit să marcheze două goluri. 

3. Chindia Târgoviște este pe... ”val”  după succesul cu Petrolul Ploiești și suntem siguri că Toni Petrea și Cristi Țermure vor face tot ce le stă în putere pentru a lega încă o victorie! 

4. Până și casele de pariuri o dau favorită pe Chindia Târgoviște, echipa noastră având o cotă între 2,40 și 2,60 în cazul unui succes, față de 2,80 - 3,00, cât are UTA.

5. Pe surse, am aflat că s-au mai plătit din restanțele  financiare către jucători! Asta înseamnă un ”strop” de liniște și mai multă concentrare pe joc! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii