1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiauta2023feb1Dambovitapenet, Superliga / Chindia continuă să scrie istorie cu Toni Petrea pe banca tehnică. Preluată de fostul antrenor al FCSB-ului într-un moment cumplit, 3 puncte după 10 etape cu Mihalcea "principal", echipa din Târgoviște a ajuns, în cinci luni, aproape de play-off-ul Ligii I, unde nu s-ar fi gândit nici cel mai optimist suporter al său în septembrie. Ultima victimă a Chindiei este UTA Arad, învinsă de dâmbovițeni cu 2-1, aseară, pe ”Ilie Oană”.



Cooper a deschis scorul în minutul 9. Ubbink a egalat în minutul 32, la câteva minute după ce o altă reușită a lui Cooper a fost anulată eronat, pentru offside. După pauză, oaspeții au fost mai periculoși, timp de jumătate de oră. Căbuz și bara au salvat-o însă pe Chindia, care a lovit pe contraatac, cum altfel, decât în final! În minutul 81 Neguț a speculat o respingere greșită a lui Iacob și a închis tabela, pentru al doilea succes consecutiv al Chindiei, cu același scor, 2-1, și pe același teren pe care săptămâna trecută o bătuse pe Petrolul.

Chindia a ajuns la 28 de puncte după 24 de etape (25 de puncte cucerite în 14 meciuri, față de 3 în primele 10) și visează frumos. Dacă nu la play-off, măcar la un play-out fără emoțiile din primăvara și vara lui 2022.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii