1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

panduriicalarasi221Liga 1 / Trei fotbalişti dâmboviţeni trec prin momente ceva mai dificile. Intră și vezi detalii despre fotbaliștii care se pot desparte de Liga 1. Unul are probleme serioase, la... cămătari, susțin cei de la sport.ro. Și totuși, le ținem pumnii strânși, tuturor, în a-și găsi, rapid, echipe!

 

Dan Alexa a făcut curăţenie la Călăraşi: „Dacă nu facem schimbări, retrogradăm! Săptămâna trecută am dat 10 jucători, mulţi tineri care merg să joace şi alţii care şi-au reziliat contractele. Vom aduce alţii, pentru că avem buget!” (sursă „gsp.ro”)... Printre cei la care Alexa a renunţat înainte de Anul Nou se află şi doi dintre cei trei fotalişti dâmboviţeni aflaţi la Călăraşi - portarul Cezar Lungu şi fundaşul Denis Ispas. Eu au fost puşi pe liber! Singurul dâmboviţean care va continua la Dunărea este mijlocaşul Georgian Honciu.

Din păcate, un alt fotbalist târgoviştean are probleme, ceva mai… dificile. Conform colegilor de la „sport.ro”, atacantul dinamovist Daniel Popa are mari datorii, datorită deselor vizite la cazino şi se află la mâna cămătarilor: „El ar trebui să plătească 4000 de euro către cămătari şi alte 2000 de euro colegilor săi. Aceste informaţii ar fi ajuns şi la urechile lui Mircea Rednic, cel care s-a declarat dezamăgit de atacantul său”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii