0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

craiovachindia2019gspLiga 1 / A treia etapă a fost una a gazdelor, care au bifat 4 victorii, față de numai două ale oaspeților. Singura remiză s-a înregistrat la Mediaș, unde Sepsi ar fi trebuit, normal, să câștige, dar arbitrul a fost singurul care n-a văzut mingea în poartă!



S-au marcat doar 16 goluri - 9 în contul gazdelor și 7 pentru oaspeți, cu o medie de 2,29 goluri pe meci. După două etape, avem 43 de goluri, media fiind de 14 pe etapă și 2,33 goluri pe meci. În etapa încheiată luni, 4 echipe n-au marcat: Academica Clinceni, Chindia Târgoviște, Dinamo și FCSB! Dinamo n-a reușit să înscrie măcar o singură dată în 270 de minute! Cele mai bune atacuri - Viitorul și Botoșani, cu 9 și respectiv 8 goluri marcate. Cele mai slabe apărări - Clinceni și Hermannstadt, fiecare cu câte 9 goluri primite. Lider în topul marcatorilor este - Eric (Viitorul), cu 3 reușlite.

În primele trei etape au evoluat 286 de jucători, dintre care doar 57 au rămas ”integraliști”. Cei mai puțini jucători a folosit Voluntari (16), iar cei mai mulți Hemrannstsdt (23). Poli Iași și Voluntari au câte 6 ”integraliști”, cei mai puțini Hermannstadt - doar un singur jucător!

Am ajuns la 203 de cornere, cele mai multe având Poli Iași (29), urmate de CFR Cluj și FCSB (câte 21). Hermannstadt și Dinamo au beneficiat doar de câte 7 lovituri de la colț.

Cele mai multe șuturi la poartă: Viitorul 46, Gaz Metan 42 și FC Botoșani 37, la polul opus fiind Chindia și Clinceni cu câte 18 fiecare. În total avem 433 de șuturi la poartă - adică o medie de 21 pe meci ... Pe spațiul porții am ajuns la 202 de ”ținte”! Cel mai multe reușite - Poli Iași (21), Gaz Metan, Craiova și Viitorul toate trei cu câte 20 (n.r. - adică... primele adversare ale Chindiei!). Dinamo nu are decât... 3 șuturi pe spațiul porții în trei etape, iar Chindia 7!

Trei echipe - Gaz Metan, FCSB și Viitorul au trecut de 600 de pase: Mediaș 656, FCSB 628 și Viitorul 407. Cel mai puține - Chindia și Sepsi: 445 Chindia, respectiv 411 Sepsi.

93 de cartonașe galbene în doar 270 de minute de joc, adică o medie de 31 pe etapă sau 4,4 pe meci! ”Campioane” sunt Sibiu - cu 12 CG și Chindia - cu 11 CG. Cele mai puține - FC Voluntari 3 și Craiova cu 4 CG.

6 jucători au fost eliminați până acum / doi de la Sibiu, câte unul de la Clinceni, Cluj, Mediaș și Botoșani.

Cele mai multe faulturi le-am notat în dreptul Sepsi (99). Urmează Craiova și Sibiu cu câte 55. Cele mai puține: Voluntari - cu 34, Clinceni și Astra - câte 39 fiecare. Jucătorii Mediașului au fost cei mai faultați (70 faulturi), cei mai... feriți fiind cei de la Sepsi (29 faulturi). Chindia a fost sancționată pentru 47 faulturi, primind 44 de lovituri libere pentru astfel de greșeli...

7 echipe au beneficiat de lovituri de pedeapsă: Chindia Târgoviște, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș, FC Voluntari, Hermannstadt Sibiu, Poli Iași și FC Voluntari. Au fost sancționate cu lovituri de pedeapsă tot 7 echipe: FC Botoșani, Hermannstadt, Gaz Metan, Astra, Clinceni, Dinamo și FCSB.

Echipa etapei a treia (LPF): Niczuly (Sepsi) - Metic (Craiova), Cestor (CFR), Țîru (Viitorul) - Ashkovski (Botoșani), Ciobanu (Viitorul), Horșia (Iași), V.Gheorghe (Astra) - Bălan (Iași), Omrani (CFR), Alibec (Astra). Antrenor: Marius Croitoru (FC Botoșani).

Vă prezentăm și echipele primelor etape.
Echipa primei etapei: Niczuly (Sepsi) - Martic (Craiova), Frăsinescu (Iași), Țîru (Viitorul), De Nooijer (Viitorul) - Vînă (FCSB), Nedelcu (FCSB), Ongenda (Botoșani) - G.Iancu (Viitorul), S.Buș (Mediaș), Fl.Coman (FCSB). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Echipa etapei a 2-a: Aioani (Chindia) - Miron (Botoșani), M.Constantin (Mediaș), Cestor (CFR) - Eric (Viitorul), Papa (Botoșani), Mateiu (Craiova), Itu (CFR) - Bărbuț (Craiova), M.Roman II (Craiova), Păun (CFR). Antrenor: Dan Petrescu (CFR).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii