1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia678Veste proastă pentru fanii Chindiei! Atacantul Mihai Neicuțescu va reveni la Dinamo București, chiar de săptămâna aceasta! Cel puțin așa susțin cei din presa centrală! Ce spune președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu!

 

Gsp.ro, Digisport.ro și Sport.ro au oferit o serie de informații despre o eventuală revenire a lui Mihai Neicuțescu la Dinamo București! Din păcate, se pare că sursele sus-menționate nu sunt departe de adevăr: ”Până acum nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, pentru Neicuțescu, nu știu nimic. Însă jucătorul poate fi luat înapoi, oricând, pentru că are clauză în contract. Dinamo îl poate chema înapoi oricând dorește într-o perioadă de transferuri, fără să achite nimic Chindiei”, a fost declarația președintelui Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, preluată de gsp.ro! Aceeași sursă spune că în proporție de 99% Neicuțescu va reveni săptămâna aceasta la Dinamo! Cu atât mai mult cu cât antrenorul lui Dinamo București pare tot mai interesat de serviciile atacantului împrumutat la Târgoviște, despre care spune că poate juca pe mai multe posturi! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii