1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaila12390Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității echipa etapei a 15-a, din care fac parte și doi fotbaliști dâmbovițeni! Să mai notăm faptul că după evoluțiile din ultima perioadă, un jucător dâmbovițean a fost convocat la naționala U21! Mult succes, pe mai departe!



Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității echipa etapei a 15-a, din care face parte și doi fotbaliști dâmbovițeni - Andrei Ivan (Universitatea Craiova) și Florin Tănase (FCSB). Iată cum arată cel mai bun ”11” al etapei a 15-a: Cătălin Căbuz (Viitorul) - Radu Boboc (Viitorul), Daniel Graovac (Astra), Andrei Miron (FC Botoşani), Mihai Velisar (Gaz Metan) - Valentin Gheorghe (Astra), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Constantin Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB) - Lacina Traore (CFR Cluj), Andrei Ivan (Universitatea Craiova). Antrenor: Victor Piţurcă (Universitatea Craiova).

În urma evoluțiilor din ultimele etapei, Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) a fost convocat de Mirel Rădoi, la naționala U21, care se pregătește pentru meciurile cu Finlanda (14 noiembrie) și Irlanda de Nord (19 noiembrie), din preliminariile Campionatului European 2021.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii