1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiajucatorinoiChindia Târgoviște a anunțat, ieri, oficial, primele două transferuri ale iernii! Bradley Diallo (29 ani, fundaș central, Franța, foto – în stânga) și Valmir Berisha (23 ani, atacant, Suedia, foto – în dreapta) vin sa ajute Târgoviștea sa rămână în Liga I. Diallo a îmbrăcat tricoul Politehnicii Iași în prima parte a acestui sezon (17 jocuri oficiale). Berisha vine de la Velez Mostar (Bosnia, 20 jocuri / 2 goluri în acest sezon). În cariera sa a bifat 31 jocuri / 2 goluri la naționalele U17, U19 și olimpice ale Suediei. Și nu sunt singurele noutăți!

 

Diallo și Berisha au semnat contracte de joc cu clubul din Târgoviște valabile până în vara anului 2021. În cantonamentul din Antalya se mai află, la capitolul noutăți, Cătălin Barbu, de la FC Arges, și Alexandru Piftor, de la FC Botoșani. Delegația Chindiei va reveni în țară în cursul serii de vineri, după un stagiu centralizat de 12 zile. Cherchez & co. au avut condiții excelente de cazare, masă și pregătire. Primul meci oficial al ros-albastrilor din 2020 este duminica viitoare, cu FC Botoșani, la Ploiești, în etapa a 23-a a Ligii I.

Foto: AFC Chindia Târgoviște.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii