1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoChindia joacă sâmbătă primul meci din istoria clubului pe Arena Națională, cu FCSB, de la ora 20.00, în ultima etapa a sezonului regular al Ligii I. Jocul a fost prefațat de tehnicianul ros-albastrilor printr-un interviu acordat paginii oficiale de Facebook.



”Este un meci de gală să joci împotriva FCSB-ului, pe Arena Națională. Pentru noi ar fi un bonus extraordinar să obținem ceva de la acest joc, vizavi de încrederea de care avem nevoie pentru play-out. Sper să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem cu punct sau cu puncte, de ce nu? Steaua trece printr-un moment dificil, dar la valoarea și lotul pe care îl are, poate remonta oricând. Sunt convins că vor arăta altfel împotriva noastră", a transmis fostul internațional.

Aioani, Florea, Liviu Mihai și Diallo nu pot evolua, din rândul oaspeților, primii trei accidentați, ultimul suspendat. De la FCSB vor absenta Oaida, Man și Cristea.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii