1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAtâta vreme cât Viorel Moldovan are girul conducerii clubului este singurul care poate decide pe cine se bazează și pe cine nu, în campania pentru evitarea retrogradării! O luptă grea, din care mai este mult... Vom vedea însă dacă lucrurile vor reveni la normal și ne vom putea bucura, din nou, de fotbal!  



”Chindia Târgovişte ocupă în acest moment un loc care duce direct în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, Viorel Moldovan a rămas fără unul din cei mai reprezentativi jucători din ultimii ani, Cristi Cherchez fiind scos din lot de Viorel Moldovan, pe durata nedeterminată!” - notează ”infodambovita.ro”.

Motivul? Aceeași sursă completează: ”Sportimpact.ro scrie că supărarea lui Viorel Moldovan s-a produs după meciul cu Hermanstadt (0-1). Viorel Moldovan l-ar fi jignit pe Cristi Cherchez, iar acesta i-a răspuns. Orgolios, antrenorul Chindiei l-a scos din lot pe golgheterul Chindiei din ultimii ani. Foarte probabil, acesta nu va mai face parte din lot până la finalul campionatului.”

Nu vrem nici să-l apărăm pe Moldovan, nici să-l acuzăm pe Cherchez. Atâta vreme cât, conform aceleiași surse, președintele Chindiei declară că: ”Ne asumăm decizia în cazul lui Cherchez!”, este clar că există un sâmbure de adevăr... Chindia are nevoie, înainte de toate, de liniște, pentru pregătirea ultimelor meciuri ale sezonului, iar singurul care poate garanta acest lucru este antrenorul, jucătorii având la rândul lor și obligații, nu numai drepturi!


Cherchez a avut destule ocazii să deomnstreze că fără el nu se poate la CHINDIA ! Fără a pune sare pe rană, încerăm să ne reamintim, credem că și acum se scutură plopii din spatele porții la care a ratat lovitura de departajare, cu FC Voluntari...

Decizia lui Viorel Moldovan - singurul antrenor al Chindiei, pe care la fel de bine îl vom considera principalul vinovat în cazul unei eventuale retrogradări - trebuie respectată!  Chindia încă mai are șanse pentru a-și îndeplini obiectivul, dar are neapărat nevoie de liniște. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii