1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAntrenorul Chindiei a vorbit aproape o oră în ediția de vineri a emisiunii GSP Live, prezentată de Costin Ștucan. Moldovan a declarat că este acasă, respectă măsurile impuse de autorități, dar nu urmărește buletinele de știri, ci preferă documentarele istorice, geografice sau emisiunile culinare. Strict legat de fotbal, Comisarul e convins că actualul sezon al Ligii I nu va mai fi reluat și își dorește, pe viitor, suplimentarea numărului de echipe în campionat, cu eliminarea play-off-ului și a play-out-ului.



"Le-am și spus băieților acum două săptămâni, când am oprit antrenamentele, că sunt destul de sceptic că acest sezon se va termina. Nu văd perspective și nu cred vom termina acest sezon, chiar dacă Federația sau Liga încearcă, au anunțat anumite date, dar nu cred că va fi posibil. Nu știu ce se va întâmpla. Am avut o discuție cu cineva de la FRF și am transmis o anumită idee. Practic să se ia în calcul clasamentul după sezonul regulat, să nu retrogradeze nimeni, iar din Liga a II-a să promoveze direct patru echipe. Sunt adeptul unui campionat cu 18 echipe. Mi-aș dori și un campionat de tineret-speranțe până în 23 de ani, să ne întoarcem un pic la origini, la cum am crescut noi.", a vorbit antrenorul Chindiei. Reamintim că toate activitățile sportive din România sunt suspendate pe perioada decretării stării de urgență. De vină este pandemia de coronavirus, care a paralizat practic aproape întreaga planetă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii