1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia678Incertitudinea care planează asupra situației în care va fi România în week-end pare să strice din nou planurile echipelor din Liga I. Cele mai multe cluburi intenționau să-și cheme jucătorii la antrenamente, odată cu încheierea stării de urgență, pe 15 mai. Cum starea de urgență ar putea fi prelungită până la începutul săptămânii viitoare, apare varianta ca pregătirile să fie din nou amânate. Asta în condițiile în care echipele nu s-au mai antrenat în mod organizat de aproximativ două luni.



În cursul zilei de astăzi sau cel mai târziu mâine, autoritățile vor anunța cum se va face trecerea de la starea de urgență la starea de alertă. Marți după-amiază, președintele țării, Klaus Iohannis, anunțase că sportivii pot reveni la antrenamente, în condiții speciale, din data de 15 mai, sperând ca Guvernul și Parlamentul să găsească soluțiile potrivite pentru a trece la starea de alertă, în cursul zilei de vineri. În tot acest timp, oficialii cluburilor din Liga a II-a sunt tot mai vehemenți pe ideea înghețării campionatului, de unde ar trebui să nu retrogradeze nimeni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii