1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoighergu2Chindia a depus un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, după prestația brigăzii de arbitri conduse de Cătălin Popa în meciul cu Hermannstadt, prestație care a dezavantajat în mod clar formatia târgovișteana. Asistentul Neacșu George a indicat eronat ofsaid in minutul 11 la o faza la care Yameogo marcase. Dupa pauză, Popa a văzut penalty la un duel aerian dintre Martac și Santos.



"Să ne explice și nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am și cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulțime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. La faza penalty-ului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influențeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e și mai grav. Știu sigur că se decisese ca la Clinceni - Dinamo și la Chindia - Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Hațegan. Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci! De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a răbufnit președintele clubului, Marcel Ghergu.

Chindia a acuzat arbitrajul și la jocurile anterioare, cu Iași și Voluntari, fără a depune însă memorii la CCA.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii