1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastrabucurie2020Chindia este foarte aproape de a scăpa de retrogradare, matematic, după Hotărârea Comitetului de Urgență, de aseară! Dinamo București este la doar un pas de a pierde toate jocurile restante cu 0-3! Este de așteptat ca astăzi să aflăm, exact, ce se va întâmpla, mai ales că timpul presează!”Comitetul de Urgență, din cadrul FRF ia act de opinia exprimată de majoritatea cluburilor din play-out-ul Ligii 1 (șapte cluburi) și pe cale de consecință păstrează programarea jocurilor de baraj pentru menținerea / promovarea în Liga 1, pentru datele de 9 și 12 august 2020.”

În aceste condiții, este de așteptat să se mai joace meciurile din ultima etapă (n.red. Chindia va juca cu cei de la Voluntari), după care se va face clasamentul! Ce se întâmplă cu restanțele? Probabil că toate vor fi omologate la ”masa verde”. Mai mult de atât, pe surse, am aflat că Liga 1 va avea 16 echipe, din sezonul viitor, motiv pentru care Chindia are mari șanse să scape de retrogradare și chiar de meciul de baraj, în acest condiții, pe ultmul loc ajungând Dinamo București! Cu o sngură condițiie, ca târgoviștenii să câștige duelul cu Voluntari! 

Vom reveni cu informații! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii