1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedChindia joacă astăzi, la Ploiești - stadion „Ilie Oană”, de la ora 20,30, meciul tur din barajul menținere/promovare cu CS Mioveni, urmând ca manșa secundă să se joace la Mioveni, miercuri, 12 august! ESte un meci capital pentru gruparea târgovișteană, care trebuie să demonstreze că poate mai mult decât locul ocupat la finele sezonului, în play-out!Argeșenii sunt obligați să câștige, pentru că mesajul primarului este clar: ”Nu promovează, nu mai finanțăm!” Deocamdată echipa târgovișteană a fost lăsată să pregătească în liniște ”dubla” din baraj, dar acest lucru, credem noi, că nu exonerează trupa lui Emil Săndoi, de la îndeplinirea obiectivului propus la revenirea în primul eșalon: evitarea retrogradării! Ei bine, de astă dată nu se mai joacă pe puncte, duelul fiind unul direct și eliminatoriu! Este a 11-a întâlnire dintre cele două echipe în ultimii zece ani. 5 victorii pentru Chindia, trei pentru argeșeni și două remize (17-13 golaveraj). Ultima întâlnire directă: 15 martie 2019, încheiată cu 4-1, pentru târgovișteni. Cert este că astăzi, conform caselor de pariuri, Chindia pleacă cu prima șansă: 1,80 la victorie; 3,55 la remiză și 4,35 pentru victoria oaspeților.

Meciul de asată seară va fi arbitrat de Istvan Kovacs (Carei) - Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui) - toți trei ecusoane FIFA! Observatori FRF: Marian Salomir (Cluj) și Marian Barbu (Făgăraș).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii