5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoare2021augustDambovitapenet, Liga 5 / Mai sunt de jucat 90 de minute din actualul sezon și lucrurile nu sunt prea clare nici în seria Nord și nici în Sud. Dar să le luăm pe rând. În NORD, după cum arată clasmentul la zi, doar 3 echipe mai au șanse la o promovare directă: Viitorul Ocnița (68 p), Unirea Colibași (67p) și Voința Tătărani (67p).



AFC RAciu stă în ultima etapă - iese din calcul și va rămâne pe locul 4. Cum se joacă în ultima etapă? Viitorul Ocnița - Vânătorul Rățoaia, Unirea Colibași - CSC Valea Lungă și Voința Tătărani - Viitorul Gheboaia. Teoretic, liderul - Ocnița - ar avea prima șansă - mai ales că Rățoaia a scăpat de griji! Dar să nu anticipăm și să așteptăm ”cuminți” finalul!

La retrogradare - pe lânăgă Vânătorul, alte 3 echipe vor juca fără a face calcule - Olimpia Mărcești, ACS Gura Ocniței și Voința Adânca! 3 echipe luptă pentru un loc de baraj - Olimpicii Ulmi, Sportul Vlădeni și Comerțul Viișoara, în vreme ce Voința Săcuieni ar fi deja retrogradată. Ce meciuri vom avea? Voința Adânca - ACS Gura Ocniței (ambele din comuna G.Ocniței!), Comerțul Viișoara - Olimpia Mărcești și Sportul Vlădeni - Luceafărul Dărmănești (vecine și până de curând din aceeași comună - Dărmănești).


În SUD, titlul se va decide în meci direct: Săgeata Braniștea vs Libertatea Urziceanca, gazdele având nevoie de o remiză! 4 echipe speră să prindă ”ultimul tren” - evitarea retrogradării sau un loc de baraj: Voința Vișina, Unirea Nucet, Unirea Cobia și Petrolul Răscăieți - totul depinzând (și) de jocul rezultatelor! În ultima rundă: Voința Vișina - Viitorul Tomșani, Flacăra Zăvoiu - Unirea Nucet, Unirea Cobia - Spicul Jugureni și Petrolul Răscăieți - Victoria Văcărești.

Oricum ultima rundă promite câteva meciuri extrem de disputate și sperăm ca toate să fie dominate de fair play - în primul rând!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii